Pension

Woefmarke is een gezellig en familiaal pension enkel voor kleine gezelschapshondjes.  Wij beschikken over binnen- en buitenkennels.  Overdag kunnen de hondjes vrij rondlopen in de tuin om samen te spelen.

Alle binnenkennels beschikken over centrale verwarming en airco.  ’s Avonds worden de honden in de binnenruimte gelaten en gaat hun deurtje toe zodat ze van een rustige nacht kunnen genieten.  Honden van hetzelfde gezin kunnen uiteraard in dezelfde ruimte verblijven indien het baasje dit verkiest.

Hoe slaapt uw hond?

Brengt u graag het vertrouwde mandje, dekentje, speelgoedje van uw hond mee, dan is dit geen enkel probleem.  Zo merkt de hond geen verandering in de slaapgewoonte en heeft u geen problemen als u terug thuis bent.

Wat eet uw hond?

Wij vragen eigen voeding mee te brengen. Wij beschikken over een koelkast en diepvries om bepaalde voedingen fris te houden. 

Kan ik vrijblijvend een kijkje komen nemen?

Een bezoekje brengen aan ons pension kan ook van maandag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 11.30 uur en van 16.00 uur tot 18.00 uur.  Gesloten op zon- en feestdagen.

Wat moet ik zeker meebrengen?

Vaccinatieboekje van de dierenarts met de nodige vaccins: algemene vaccinaties EN kennelhoest.  Indien het vaccinatieboekje niet in orde is, zal uw hond geweigerd worden.

Wat mag en kan niet?

Agressief en associaal gedrag, alsook loopse teven worden niet getolereerd.

Wanneer kan ik mijn hond brengen of ophalen?

Hondjes kunnen worden opgehaald of gebracht van maandag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 11.30 uur en van 16.00 uur tot 18.00 uur.  Gesloten op zon- en feestdagen.