Trimsalon

In ons salon behandelen wij alle rassen, groot en klein, rashond en kruisingen. In overleg met u wordt uw hond in model gebracht volgens rasstandaard. Indien uw hond niet onder een bepaald ras valt, wordt deze volledig naar uw wens in model gebracht voor zover de vachtstructuur van de hond dit toelaat.

Onze verzorging

Ook kunt u bij ons in het trimsalon terecht voor een regelmatige kam,borstel en/of wasbeurt van uw hond. Zelfs voor grote honden hebben wij een speciaal groot bad waar de hond gemakkelijk kan in- en uitstappen. Een standaard behandeling bestaat uit het knippen/plukken/effileren/scheren (dit is afhankelijk van het vachttype van uw hond), wassen, pootjes knippen, nagels knippen en oortjes schoon maken.

Puppy verzorging

U kan al op jonge leeftijd van uw pup bij ons terecht om uw hond te laten wennen aan het trimsalon. Dit kan al vanaf 8-13 weken. Deze behandeling bestaat uit het knippen van de scherpe nageltjes en als de hond zich op zijn gemak voelt krijgt hij/zij een lekker badje en wordt hondvriendelijk droog geföhnd.

Enkele tips

Het is aan te raden uw hond niet te laten eten juist voordat hij/zij naar het trimsalon komt.
Laat uw hond ook goed uit voor zijn grote en kleine boodschapjes net voordat u naar het trimsalon komt.
Het is zowel voor de hond als voor ons rustiger werken als het baasje niet bij de verzorging aanwezig is. Indien u wenst te blijven beschikken wij over een aparte wachtruimte.

Heeft u weinig tijd?

Heeft u een drukke agenda en weinig tijd om met uw hond naar ons trimsalon te komen.  Dan kan uw hond ’s morgens binnengebracht worden en opgehaald worden vóór 18 uur, mits een pension dagprijs van 15 euro.