Pension

Woefmarke is een gezellig,klein en familiaal pension enkel voor kleine gezelschapshondjes.  Overdag kunnen de hondjes vrij rondlopen binnen en buiten om samen te spelen. Enkel 's nachts slaapt elke hond apart.

Alle binnenkennels beschikken over centrale verwarming en airco.  ’s Avonds worden de honden in de binnenruimte gelaten en gaat hun deurtje toe zodat ze van een rustige nacht kunnen genieten.  Honden van hetzelfde gezin kunnen uiteraard in dezelfde ruimte verblijven indien het baasje dit verkiest.

Hoe slaapt uw hond?

Brengt u graag het vertrouwde mandje, dekentje, speelgoedje van uw hond mee, dan is dit geen enkel probleem.  Zo merkt de hond geen verandering in de slaapgewoonte en heeft u geen problemen als u terug thuis bent.

Wat eet uw hond?

Wij vragen eigen voeding mee te brengen. Wij beschikken over een koelkast en diepvries om bepaalde voedingen fris te houden. 

Kan ik vrijblijvend een kijkje komen nemen?

U kan telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken om het pension te bezichtigen. Gesloten op zon- en feestdagen.

Wat moet ik zeker meebrengen?

Vaccinatieboekje van de dierenarts met de nodige vaccins: algemene vaccinaties EN kennelhoest.  Indien het vaccinatieboekje niet in orde is, zal uw hond geweigerd worden.

Wat mag en kan niet?

Agressief en associaal gedrag, alsook loopse teven worden niet getolereerd.

Wanneer kan ik mijn hond brengen of ophalen?

Honden kunnen gebracht en opgehaald worden enkel en alleen op afspraak. Wij vragen voor de rust in ons pension om een gemaakte afspraak te respecteren. Gesloten op zon- en feestdagen.